Glada kunder

Caroline Eriksson

Det är så enkelt! Jag följer ett recept från Nordic Cookers webbsida, programmerar Nordic Cooker och vi kommer hem till en god middag!

Caroline Eriksson, professionell fotograf med eget företag, mamma till fyra barn

Birger Forsberg

Nordic Cooker ger dagens stressade barnfamiljer en möjlighet att laga hälsosam och god mat och ändå få tid över att umgås - gammal livskvalitet i ny tappning!

Birger Forsberg, överläkare och folkhälsoexpert, Karolinska Institutet, pappa till två barn

Eva Landstedt

Det är otroligt hur många olika välsmakande maträtter som kan lagas med Nordic Cooker!

Eva Landstedt, matskribent

Ulrika Radell

Nordic Cooker har förändrat vår familjs liv! Vi äter nyttigare mat som vi tycker om och vi får mer tid för varandra!

Ulrika Radell, sjukgymnast med eget företag, basketboll tränare, mamma till fyra barn

Linda Skugge

Nordic Cooker är min Personliga Kock. Väl hemma efter jobbet är maten klar!

Madeleine Ek Brentmar, entreprenör med eget företag, mamma till två barn

Nordic Cooker recepten är underbara och så lätta! Hälsa Annica att hon har skapat alla arbetande föräldrars dröm pryl!

Maria Linna, bokningsansvarig för en skidanläggning, mamma till två barn

Bästa produkten ever!!!! Min bästa vän!

Jessie Hederberg, tränare och entreprenör med eget företag, mamma till fyra barn

 

Jag har det svårt att inte prata om Nordic Cooker! Den är ju så bra!

Stefan, Sverige

 

Nordic Cooker fungerar klanderfritt och levererar ett perfekt resultat tycker vi!

Peter, Sverige

 

Våra barn kan vara ganska kräsna vad gäller mat, men de bad om påfyllning flera ggr. Bra betyg!!

Ann, Sverige

 

Nordic Cooker är perfekt för oss som är iväg på många fotboll & innebandy turneringar! Då slipper vi ta till nödlösningar typ hamburgare & pizza. Tack!

Tina, Sverige

 

Jag tycker Nordic Cooker har en väldigt bra utformning och design; dels med den fristående timerfunktionen, gallret och utseendet, så därför föll valet på er.

Anna-Carin, Sverige

 

Jag valde min slow cooker noggrant och ert varumärke, Nordic Cooker, var den absolut bästa. Jag älskar den löstagbara keramikgrytan och den rostfria behållaren i ett stycke är väldigt viktig.

Norma, Sverige

 

Jag har jobbat med elektronik i 35 år och vet att allt elektroniskt har en förmåga att gå sönder någon gång och då är det en stor fördel att kontrollenheten är separat med Nordic Cooker.

Tord, Sverige

 

Jag har läst forum och tester på diverse sidor så kom jag fram till att det var Nordic Cooker som gällde! Jag har varken gott om tid eller pengar så den kommer vara perfekt.

Ann-Katrin, Sverige

 

Hej, vill bara tacka för en fantastisk produkt! Har haft min Nordic Cooker en dryg vecka och jag är helt frälst. Är normalt sett skeptisk till nya köksprodukter med sladd, tycker oftast inte att de håller måttet. Men Nordic Cooker levererar över mina högt ställda krav, helt underbart! TACK!

Louise, Sverige

 

Jag fick testa Nordic Cooker tre gånger under veckan och blev väldigt imponerad av resultatet och hur enkelt att få till en hel måltid.

Britt, Sverige

 

Varför skulle någon köpa en annan slow cooker när de kan köpa en Nordic Cooker?

Kenth, Sverige

 

Jag säger bara Nordic Cookern det va kärlek vid första ögonkastet! Tack igen!

Hanna Lennartsson, Sverige

 

Nordic Cooker ser ut som den bästa på marknaden. Jag har gjort min forskning i en stund och Nordic Cooker verkade som den bästa designen som finns.

Jabeen, Perth, Australia

 

Nordic Cooker skall bli jättekul och säkert en bra present till mina fyra matglada, vuxna, heltidsarbetande, stressade barn.

Elisabeth, Sverige

 

Jag har noga jämfört Nordic Cooker med andra slow cookers och kommit fram till att den verkar vara den bästa på marknaden.

Kerstin, Sverige

 

Nordic Cooker är otroligt lättanvänd, verkligen en befrielse!

Kristin, Sverige

 

Nordic Cooker är guld värt. Och med vår personliga kock är det en möjlighet som blivit verklig för oss. Den är verkligen värd varenda krona.

Lottiz, Sverige

 

Efter jag hade gjort undersökning på slow cooker produkter och läst dokumenterade recensioner valde jag Nordic Cooker. Jag gjorde rätt val.

Monika, Rumänien

 

Jag har för övrigt varit oerhört nöjd med min Nordic Cooker… använt den främst till stekar och viltgrytor. Saftigt och smakligt resultat!

Anne, Finland

 

Det som slutligen fick mig att välja Nordic Cooker var just startfördröjningsfunktionen. Insåg att med recept med koktid på 5-6 timmar så skulle jag inte hinna hem från jobbet innan tillagning plus värmningstiden gått ut. Sen gör det ju inte ont att Nordic Cooker är snyggare än andra produkter också.

Charlene, Sverige

 

Jag valde Nordic Cooker tack vare att den har en unik design, bra kundkommentarer, och jag tycker om idén om hemsidan och valfri startfördröjning.

Helen, Brisbane, Australien

 

Jag är jättenöjd med min Nordic Cooker.

Åsa, Sverige

 

Tack så jättemycket för de snabba svaren från kundtjänst! Underbart att man kan få råd av Er så snabbt!

Marion, Sverige

 

Jag hade tittat på andra märken i olika butiker men när jag såg Nordic Cookers finish och kvalitet blev jag väldigt imponerad. Älskar designen!

Paula, Australien

 

Nordic Cooker ser verkligen fin ut och har en modernare design än de andra märkena på marknaden. Den verkar vara en rejäl och genomtänkt produkt.

Barbro, Sverige

 

Middagen med Nordic Cooker blev ju jättegott och utan ansträngning. Fantastiskt att maten blir klar lagom till vi kommer hem efter dagen och slipper stressen innan alla ska iväg och träna ikväll. En superbra product. Vi kommer använda den massor.

Karin, Sverige

 

Jag anser att Nordic Cooker håller högre kvalitet än andra slow cookers. Som bevis, kan jag berätta att vi aldrig har haft någon kund som har klagat på Nordic Cooker. Det är mycket ovanligt, eftersom det alltid finns folk som förstör sina köksprodukter.

Nathalie, Återförsäljare, Frankrike

 

Jag har redan ett annat varumärke men den inte var rätt storlek. Den Nordic Cooker har jag hittat på Nordic Cooker hemsidan. Idag har jag lagat mat i den och jag är jättenöjd.

Carmen, Danmark

 

Nu har jag prövat att laga mat i Nordic Cooker och tyckte att det var fantastiskt så igår var jag till butiken och köpte en 2-dra gryta för att ge bort som present.

Monica, Sverige

 

Nordic Cooker hemsidan med information och liten film gav det bästa intrycket samtidigt som er gryta verkade bäst. Ergo inköp!

Elisabet, Sverige

 

Är mkt nöjd med Nordic Cooker grytan o använder den ofta.

Anne, Sverige

 

Bästa grytan!

Eva, Sverige

 

Jag köpte min Nordic Cooker ett par veckor sedan och jag absolut älskar den!

Jenna, Australien

 

Jag tilltalades av att Nordic Cooker var svensk, såg ut att vara genomtänkt och av de youtube-filmer jag såg. Letade efter och hittade positiva omdömen. Tänkte också att det kan vara bra att ha styrenheten (elektronik) en bit ifrån värmekällan = oftast längre livslängd.

Lena, Sverige

 

Nordic Cooker är kanon!

Linda, Sverige

 

Jag köpte Nordic Cooker utav 3 anledningar dels ser den mycket bättre ut än de amerikanska som ser mer ut som plast, sedan gillar jag att er har en fördröjning på upp till 4 timmar innan den startar och mitt sista skäl är att den är utvecklad här i Sverige.

Pia, Sverige

 

Hittade en matblogg där damen som skriver hade gett bort sitt andra varumärke slow cooker och köpt en Nordic Cooker istället! Verkade som bra betyg att en matbloggare bytte bort sin slow cooker! När jag sedan jämförde och såg att Nordic Cooker verkade ensam med den självklara funktionen fördröjd start var beslutet enkelt!

Ingemar, Sverige

 

Min kompis beskrev Nordic Cooker som ”Guds gåva till folket” och då visste jag att jag var tvungen att ha en.

Emelie, Sverige

 

Nordic Cooker är en ”Big Hit”!

Sally, Schweitz

 

Vi jämförde produkter ur både teknisk som designmässigt utförande och fann att Nordic Cooker, enligt vår uppfattning, är det absolut bästa valet. Vi bedömde att Nordic Cooker också hade en smartare teknisk lösning, snyggare design och en högre kvalitet.

Anna och Berndt, Sverige

 

Avgörande för mig med Nordic Cooker var möjligheten att skjuta upp starten några timmar, perfekt om man vill åka till jobbet tidigt på morgonen och ha middagen klar vid 19. Sedan är Nordic Cooker snyggare än de andra också…

Christopher, Sverige